Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Myynnissä
Kirjatilaus
Kirjaesittelyt
Käytetyt kirjat

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Kirjat > Kirjaesittelyt

Howe, Linda Moulton:

Glimpses of Other Realities. Vol. 1: Facts and Eyewitnesses

LMH Productions, Huntington Valley, PA 1993. 365 sivua

Tämä Linda Moulton Howen teos on mahtavan kokoinen(21,5 x 28 cm) upea teos, joka on painettu kalliille kiiltävälle paperille. Kirjassa on runsaasti isokokoisia värikuvia. Aivan sattumalta allekirjoittanut luki jokin aika sitten toisesta kirjasta arvion Howen kirjasta ja siinä Howen kirjaa kutsuttiin "kahvipöydän kokoiseksi kirjaksi". Tämä on ehkä hiukan liioiteltua, koska silloin tarvittaisiin kyllä aika pieniä kahvikuppeja.

Howen kirja on jaettu kolmeen osaan joissa käsitellään a) viljakuvioita, b) karjansilpomisia ja c) sieppauksia.

Kirjassa on runsaasti upeita värikuvia viljakuvioista ja siinä selostetaan mm. michiganilaisen biofyysikon, fil. tri William Levengoodin vuosikausia jatkuneita viljakuviotutkimuksia. Levengood sanoo että "viljassa on tapahtunut biologisia- ja solutasolla olevia erittäin dramaattisia muutoksia. Vilja on kuin sisältäpäin räjähtänyttä, joka osoittaa, että kyseessä on ollut energia, jonka kuumuus on niin intensiivinen, että se aiheuttaa mainitun räjähdyksen. Vilja on jopa muuttunut magneettiseksi!" Levengood saa Howen kirjassa niin paljon huomiota, että häneen viitataan miltei joka toisella sivulla kirjan viljakuvioita käsittelevässä osassa. Professori Bruce Rideout, joka työskentelee Ursinus College'ssa, Collegevillessa, Pennsylvaniassa on myös tutkinut viljakuvioita ja on päätynyt samoihin tuloksiin kuin tri Levengood.

Tähtitieteilijä, professori Gerald Hawkins on myös tutkinut viljakuvioita ja havainnut, että ne usein edustavat matemaattisia yhtälöitä, esim. suurempien ja pienempien ympyröiden välinen suhde on määrätty, kuten 2:1 tai 16:3. "Tämä vastaa f:ää kolmannessa oktaavissa", hän sanoo, ja jatkaa: "Meidän täytyy myöntää, että näiden ympyröiden valmistaja on viisas, ei vain ajatellen itse valmistamista, vaan myös ajatellen niihin piilotettua koodia. Eräs mahdollisuus on, että joku ei-inhimillinen on tehnyt ne."

Toisena esimerkkinä hän kertoo että hän on tutkinut 8 eri viljakuviota jotka edustavat matemaattista suhdetta1, 9:8, 5:4, 4:3, 3:2, 5:3, 15:8, 2 ja että tämä on musiikkiskaala. Hawkins on vuonna 1966 julkaissut kirjan "Stonehenge Decoded", jossa hän esittää, että vanha Stonehenge-monumentti itse asiassa on valtava tähtitieteellinen tietokone, jolla esi-isämme esihistoriallisella ajalla pystyivät suorittamaan tähtitieteellisiä laskelmia. Eräs henkilö teki kokeen, jossa hän soitti Hawkinsin tutkimuksiin perustuvaa musiikkia ja tämän henkilön mukaan tuloksena oli uusia viljakuvioita, jonka lisäksi ko. henkilö ilmoitti valokuvanneensa pienen valopallon viljakuviossa.

Karjansilpomisia käsittelevässä osassa Howe julkaisee suuren määrän värikuvia silvotusta karjasta, eivätkä kuvat ole hauskaa katsomista. Howe viittaa samaan tosiasiaan kuin moni muukin, että vaikka silpomisia on tapahtunut tuhansia ja taas tuhansia, niin ketään silpojaa ei ole vielä kertaakaan saatu kiinni ja asetettu syytteeseen.

Kirjassa on runsaasti karjanomistajien kertomuksia, sekä selostuksia Coloradon yliopiston Terveystieteiden keskuksen hematologian ja patologian apulaisprofessori tri John Altschulerin tutkimuksista. Altschuler on vuosien kuluessa tuonut voimakkaasti esille, että silvotun karjan leikkaushaavat (ja myös veren hemoglobiini) todistavat, että silpomisessa on ilmeisesti käytetty laseria, jollaista ei ollut vielä lainkaan olemassa esim. vuonna 1967, jolloin kuuluisa Snippy-hevonen silvottiin.

Howe kertoo mm. karjanomistajasta, jonka lehmästä oli viety korva, mutta silti korvassa kiinni ollut metallinen tunniste oli jätetty maahan ja karjanomistaja ihmettelee, miten vielä täysin ehjä tunniste oli saatu irti korvasta. Sama karjanomistaja kertoo, että pari päivää sen jälkeen kuin silvottu lehmä oli löydetty, niin hän havaitsi, että useat hänen lehmänsä olivat ryhmittyneet ympyrään ja mylvivät. "Ne mylvivät samalla tavalla kuin teurastamossa juuri ennen teurastamista", sanoi karjanomistaja. "Oletteko ikinä nähneet lehmien seisovan ympyrässä?", hän kysyy.

Kirjan sieppauksista kertovassa osassa on runsaasti siepattujen kertomuksia ja heidän piirtämiä kuvia sieppaajistaan. Erään äidin ja tyttären tapausta selostetaan ensin tekstissä ja sen jälkeen vielä liitteissä yhteensä 41 sivun verran. Siepatut kertovat lukijalle jo tutut tarinat, miten heidät on viety ufoon ja heille siellä on suoritettu lääketieteellinen, usein gynekologinen tutkimus. Useat siepatuista kertovat merkillisistä helikoptereista, mm. eräs naishenkilö kertoo, miten hän oli havainnut kotipihallaan matalalla pyykkinarujen yllä olevan mustan helikopterin. Sen sijaan, että olisi tehnyt jotain muuta, niin kertoja olikin vain kääntynyt ja palannut taloonsa ja mennyt nukkumaan. Vasta myöhemmin, kun hänen miehensä rupesi kyselemään asiasta, hän havaitsi miten oudosti hän oli käyttäytynyt ja miten outo helikopteri oli ollut (ei ääntä, ei mitään tunnuksia, ei pyöriä eikä edes roottoria). Toinen henkilö kertoo, miten hän oli nähnyt helikopterin, joka muutti muotoaan hänen katsellessaan sitä, ensin neliömuotoiseksi, sitten palloksi jonka jälkeen pallo oli lähtenyt suoraan ylös. Kirjassa onkin helikopteriasiantuntija Tom Adamsin 9-sivuinen selostus helikopteritapauksista.

Howen kirja on mainio ja upea tietolähde niille jotka ovat kiinnostuneita viljakuvioista, karjansilpomisista tai sieppauksista.

Björn Borg, 1.3.2004


Hanki kirja amazon.com'ista.

takaisin ]