Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Myynnissä
Kirjatilaus
Kirjaesittelyt
Käytetyt kirjat

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Kirjat > Kirjaesittelyt

Steiger, Brad:

Project Blue Book, The Top Secret UFO Findings Revealed

Ballantine Books, New York 1976, 423 sivua

Brad Steiger on amerikkalainen kirjailija, joka on syöttänyt markkinoille ufokirjoja jatkuvana virtana jo vuosikymmenien ajan. Allekirjoittaneen kirjalistalla löytyy 29 Steigerin ufokirjaa, jonka lisäksi hän on julkaissut lukuisia kirjoja muista mielenkiintoisista ilmiöstä. Viimeisin Steigerin kirja, jonka allekirjoittanut on nähnyt (muttei vielä lukenut) liittyi kloonaamiseen. Niin kuin tämä ei nyt riittäisi, niin Steiger on julkaissut kirjoja myös eri salanimillä, kuten Eric Norman, Eugene Olson ja Warren Smith.

Maailmassa on varmasti satoja englanninkielisiä ufokirjoja, jotka noudattavat samaa kaavaa, eli kerrotaan tunnetuimmista havainnoista alkaen Arnoldista ja jatkaen sitten... Mantell... Chiles-Whitted... Sign...Grudge... jne, jne. Näin alkaa myös tämä kirja ja lukija ehtii jo huokaista että taasko...

Näin on, mutta sillä erolla, että Steiger on tehnyt kotiläksynsä hyvin ja julkaisee todella perusteellisia selostuksia näistä tapauksista. Eli esimerkiksi selostus Mantellin tapauksesta on noin 20 sivuinen. Lisäksi kirjasta löytyy projekti Sign'in ja Grudge'n täydelliset raportit sekä esim. Hynekin suorittama tähtitieteilijöiden galluppi. Steiger julkaisee myös kokonaisen luvun, jossa kerrotaan Neuvostoliiton tähtitieteilijöistä ja heidän käsityksistään avaruudesta ja mahdollisesta siellä olevasta elämästä. Steiger on tässä kirjassa lainannut alkuperäisiä dokumentteja ja raportteja, ja niinpä kirjan kannessa lukeekin että hän on toimittanut tämän kirjan.

Jos tahtoo perusteellista tietoa mainituista asioista niin tämä kirja on hyvä lähde. Sen sijaan kirjan lukuisat valokuvat ovat surkeita pohjanoteerauksia. Ne ovat niin mustia ettei niistä saa mitään selvää, vaikka tuntisi kuvat ennestään.

Björn Borg, 15.06.2003

takaisin ]