Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Myynnissä
Kirjatilaus
Kirjaesittelyt
Käytetyt kirjat

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Kirjat > Kirjaesittelyt

Evans, Hilary:

From Other Worlds. The Truth Behind Aliens, Abductions, UFOs and the Paranormal

Carlton Books, London 1998, 192 sivua

Jos Jenny Randles on Englannin tunnetuin ufokirjailija, niin Hilary Evans seuraa kyllä hyvänä kakkosena. Randles ja Evans ovat kautta vuosien olleet kiinnostuneita ja myös kirjoittaneet samoista asioista, eli ufoista ja paranormaaleista ilmiöistä yleensä sillä erolla, että Evans on ollut tunnettu hiukan skeptisempänä kuin Randles.

Evansin "From Other Worlds" on suurikokoinen kirja, jossa on runsaasti isokokoisia kuvia (valokuvia eri kirjojen kansista ja piirrettyjä kuvia). Kuvien laatu on korkea. On tietenkin vaikeata laskea, mutta jos poistettaisiin teoksen kaikki kuvat, niin sivumäärä todennäköisesti putoaisi kolmannekseen nykyisestä.

Teos ei kerro pelkästään ufoista vaan myös kaiken maailman muista olennoista, jotka ihmisten uskomusten mukaan ovat saapuneet meidän maailmaamme kautta aikojen. Tällaisia ovat Jumalat, Neitsyt Maria, enkelit, demonit, kummitukset ja kaikki muut ajateltavissa olevat olennot.

Ufopuolella tärkeimmät tapaukset on selostettu vanhaan hyvään tapaan. Ainakin allekirjoittaneen mielestä näyttä vähän siltä, ettei Evansin entinen skeptisismi tule niin voimakkaasti esille kuin ennen, kun puhutaan esim. sieppausilmiöstä.

Ison kokonsa ja kuviensa puolesta kirja sopii hyvin vaikkapa lahjaksi jollekin näistä asioista kiinnostuneelle.

Björn Borg, 09.06.2003

takaisin ]