Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Artikkelit

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Arkisto > Artikkelit

Maija Lång:

Uutisia internetin ihmeellisestä maailmasta syys-spesiaali 2018

Vaikka kuukausittaisen uutisraportin kirjoittamisen lopetinkin jo vuodenvaihteessa 2012-2013, olen kuin vanhasta tottumuksesta seurannut ufoilmiön uutisointia silmä tarkkana edelleen. Katsoin aiheelliseksi kirjoittaa vielä ainakin tämän syys-spesiaalin, sillä niin paljon maailmalla on ufoasia juuri nyt esillä. Tässä siis pieni pläjäys olkaatte hyvät.

Ufoilmiön salailun paljastaminen

Erittäin mielenkiintoiset kaksi toisiinsa kietoutunutta salatun ufototuuden/teknologian paljastamisoperaatiota on käynnissä - ainakin jos uskomme Dr. Steven Greeriä ja ex-rokkari Tom DeLongea.

Ensin mainittu on Sirius Disclosure -organisaatiollaan viime vuosina julkaissut kaksi kokopitkää ja paljon huomiota saanutta ufoaiheista dokumenttielokuvaa ja järjestänyt aiemmin melkoisen henkilötodistajien kavalkaadin lehdistötilaisuuksiin ja videomuotoon vapaasti katsottavaksi mm. Youtubessa.

Greer on myös oman linjansa vetäjä ufotutkijayhteisössä ja jotkin hänen esille tuomansa näkemykset ovat saaneet piireissä kiistanalaisen vastaanoton. Pahiten ihottumaa on aiheuttanut väite, jonka mukaan ufosieppaus, eli abduktioilmiö ei olisi todellinen, vaan kyseessä olisi sotilas/tiedustelupuolen operaatiot, jotka olisi lavastettu näyttämään ufosieppauksilta, jotta ihmisten pelot ufoja kohtaan kasvaisi ja pelon varjolla sotateollinen kompleksi voisi järjestää ufoja vastaan lavastetun verisen sodan.

Tom DeLonge puolestaan on melkeinpä Greerin vanha oppipoika, joka on tuoreimpien käänteiden mukaan kääntynyt mestariaan vastaan pimeälle puolelle. Greer oli väitetysti taannoin sivistänyt Blink 182 -yhtyeessä rokkarina julkisuuteen tullutta DeLongea ufoilmiöstä ja lainannut hänelle koko joukon videonauhoja. Sittemmin DeLonge on päässyt keskusteluyhteyteen mm. valkoisen talon henkilöstöpäällikkönä toimineen John Podestan ja useiden USA:n tiedustelu- ja sotilashaarojen päättäjien kanssa. Näistä keskusteluista saatiin todisteita myös Wikileaksin julkaistua Podestan sähköposteja presidentin vaalitaistelun käydessä kuumimmillaan.
The Podesta Emails

DeLongen käymien keskustelujen ja kontaktien pohjalta syntyi vuoden 2017 lopulla To The Stars Academy of Arts and Science (TTSAAS) organisaatio, johon DeLongen kanssa liittyi useampi johtavassa asemassa ollut ex-puolustus/ tiedustelu/ sotilaseknologiajohtaja. TTSAAS on sittemmin ollut mukana julkaisemassa jo kolmea aiemmin salaiseksi luokiteltua selittämätöntä ufovideota, jotka uutisoitiin laajalti myös kansainvälisessä mediassa. Videoiden julkaisulle lähtölaukaus tuli paitsi TTSAAS:n toimesta, myös kun New York Times selvitti Pentagonilla olleen salaisen ufotutkimusohjelman vielä 2000-luvun alkupuolella. On käynyt ilmi, että nykyisin yhtenä TTSAASn avainhenkilönä toimiva Luis Elizondo on mm. ollut hiljattain Robert Bigelowin kanssa puuhailemassa tutkimusohjelmaa Pentagonissa parinkymmenen miljoonan budjetilla.
What Is Up With Those Pentagon UFO Videos?

Miljardööri Robert Bigelow (jonka Bigelow aerospaces on mm. NASAn alihankkija) puolestaan on itse "aika" vakuuttunut alien-hommista.
How Robert Bigelow bacame interested in UFOs

Ex-rokkari Tom Delongen vetämä organisaatio ilmoittaa tavoitteekseen toimia ufopaljastusten "virallisena vuotokanavana" ja kehittää salaisten ufoteknologioiden pohjalta hyvinvointia koko kansan käyttöön. Subjektiivisesti arvioituna ovat sitä työtä myös aloittaneet ihan mallikkaasti. Kolme virallista videota on nyt julkaistu ja jo pelkästään arvovaltainen TTSAAS porukka luo lisää uskottavuutta koko ilmiölle.

Suosittelen luettavaksi myös toimittaja Leslie Keanin Huffington Postiin kirjoittamat artikkelit tuosta TTSAAS-projektista. Ensimmäinen juttu löytyy täältä:
Inside Knowledge About Unidentified Aerial Phenomena Could Lead To World-Changing Technology

Yhdysvallathan virallisesti oli jo ilmoittanut lopettaneensa ufotutkimukset vuonna 1969 nk. Project Blue Bookin loppupäätelmiin, jonka mukaan ufoilmiö ei ole tutkimisen arvoinen, eikä siihen liity uhkaa kansalliselle turvallisuudelle.

Nyt Greer siis väittää, että TTSAAS:lla ei olisi puhtaat jauhot pussissa, vaan että TTSAAS on sotateollisen kompleksin tuote ja että se yrittää kaapata ufoilmiön paljastusprosessin omaan ohjaukseensa. Greer varoittelee myös ufovalehyökkäyksestä, jota sotateolliseen kompleksiin kuuluva pimeä tiedusteluyhteisö ja sodan lietsojat ovat hänen mukaansa olleet jo pitkään virittelemässä. Tässä videossa Greer aika pätevän oloisesti kertoilee em. asioista, mutta myös todistelee TTSAAS:n puuttuneen hänen ensimmäisessä ufodokumentissa pääosaa näytelleen nk. Atacama-luurangon tieteellisten tutkimusten vääristelyyn.
The Atacama cover-up

Herra Hal Puthoff ja "Huuhaa"

Hiljattain Youtubea plärätessäni vastaan tuli myös tämä mielenkiintoinen video:
Russel Targ
Videossa tiedemies Russel Targ väittää toimineensa mm. Yhdysvaltain puolustus/tiedusteluporukkaan kuuluneen Hal Puthoffin kanssa, joka on puolestaan saanut kannuksensa myös omien puheidensa perusteella mm. USAn valtion asialla selvittämässä venäläistä "vedestä energiaa" -teknologiaa. Tästä tapauksesta oli maininta mm. tässä toisessa hivenen ufoaihettakin liippaavassa Youtube dokkarissa käsiteltiin jonkin verran julkisuutta ja Pentagonin huomionkin saanutta Stanley Meyerin vesiautojuttuakin.
Stanley Meyer

Edellä mainittu Puthoff on aika kerkeävä kaveri, ja vaikuttaa tällä hetkellä em. "To The Stars Academy of Arts and Science" -organisaatiossa yhtenä avainhenkilönä muiden "juuri eläköityneiden" USAn puolustus- ja tiedustelupuolen tai sotateollisen kompleksin pomojen kera. Itseäni vähän yllätti se, että tuo Hal Puthoff putkahtelee nyt esiin vähän kaikessa, mikä yhdistää Yhdysvaltojen puolustus/tiedusteluporukat ja nk. "huuhaan".

Hal Puthoff valaisi hiljattain TTSAAS:n blogissa erittäin mielenkiintoisia taustoja hänen ja koko organisaation edesottamuksista:
Hal Puthoff

Mielenkiintoinen palapeli.

Maija Lång 9.8.2018

takaisin ]