Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Artikkelit

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Arkisto > Artikkelit

Maija Lång:

Uutisia internetin ihmeellisestä maailmasta joulukuussa 2012

Kuten aiemmin jo ilmoitin, on edessäsi nyt toistaiseksi viimeiseksi jäävä uutispläjäys. Tällä kertaa ajankohdasta johtuen pyrin korostamaan hieman Maya-aiheisia uutisia ja lisäksi tyhjensin oman linkkivarastoni ufoaiheisista dokumenttielokuvista. Jos joku jaksaa lukea viimeisen kahden ja puolen vuoden ajalta kaikki kuukausittaiset uutiseni, niin uskoisin mm. astronauttien lausuntojen, valokuvien, elämänmahdollisuuksien löytymisen oman planeettamme ulkopuolelta ja satojen hyvien videoiden antavan aika vakuuttavan kuvan ufoilmiön ja sen salailun todellisuudesta. Kiitokset kaikille lukijoille ja hyvää alkanutta vuotta 2013. Pidemmittä puheitta joulukuun pläjäys, olkaa hyvä.

Avaruus

Italialainen tähtitieteilijä Claudio Maccone on laskenut omassa linnunradassamme elävän jopa 4590 sivilisaatiota. Laskelma perustuu Frank Draken kaavaan, jota on hieman nyt täydennetty. Kyseessä lienee tämän hetken merkittävin matemaattinen kaava lähiavaruuden sivilisaatioiden määrästä puhuttaessa.
Hurja arvio: Linnunradassa yli 4500 sivilisaatiota

Brittiläinen Leicesterin yliopisto ja avoin yliopisto ovat tutkineet Marsista peräisin olevia meteoriitteja, ja löytäneet todisteita siitä, että Marsissa on ainakin ollut elämälle suotuisaa lämmintä vettä.
Meteoriittilöytö todistaa: Marsissa oli aikoinaan lämmintä vettä

NASA:n Curiosity-mönkijä on löytänyt Marsista nyt myös hiiltä.
Mars-mönkijä löysi elämän elementtejä

NASA:n Spirit-mönkijän kuvassa näkyy erikoisia kappaleita Marsin pinnalla, jotka eivät taatusti ole kiviä. Löydätkö ne tästä itse?
Spirit: Panoramic Camera

Mars-planeetan Phobos-kuusta on puhuttu jo vuosia, kuinka se on todennäköisesti keinotekoinen. Taannoin Phobos-kuun lentoradasta laskettiin sen iskeytyvän Mars-planeetan pintaan, mutta kuin ihmeen kautta se ottikin toistaiseksi tuntemattomasta syystä hieman uudelleen etäisyyttä planeettaan. Nyt uutiskynnys on ainakin B-mediassa ylittynyt European Space Agencyn julkaisemista tutkimuksista, joissa Phoboksen analyysi osoittaisi sen olevan keinotekoinen. Perässä myös yksi ESA:n siteeraama tutkimus.
Space Agency: Phobos Is Artificial
Analysis of disk-resolved OMEGA and CRISM spectral observations of Phobos and Deimos

Kuumassa "sisarplaneetassamme" Venuksessakin on mahdollisesti jotain aktiivista - ehkäpä tulivuoria.
Venus yllätti: Planeetan tulivuoret näyttävät toimivan yhä

Turun Yliopiston johtama kansainvälinen tutkijaryhmä kertoo löytäneensä Tau Ceti -tähden ympäriltä planeettoja, joista yhden epäillään olevan maan kaltainen.
Turkulainen tutkijaryhmä arvioi löytäneensä maan kaltaisen planeetan
Elinkelpoisen oloinen planeetta löytyi - "onpa lähellä"

Yhteiskunta

Tohtori Steven Greerin ja palkitun elokuvaohjaaja Amardeep Kalekan pian ensi-iltansa saava ufodokumentti on herättänyt melkoisesti spekulaatiota sen jälkeen, kun Greer ilmoitti heillä elokuvassa olevan pienen ET-humanoidin ruumis tutkittavana. Oheisessa videossakin ruumis vilahtaa ja täytyy sanoa, että itse odotan elokuvaa jo kovasti. Oletan kyseessä kuitenkin olevan jonkun mahdollisesti tuntemattoman apinalajin, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

Post-production -trailer:
Sirius - Into Post Production - Update #5

Sneak Preview:
Sirius Trailer

Elokuvaprojektin WWW-sivut:
Sirius

Yhdysvalloissa San Fransiscossa on nähty ja kuvattu mielenkiintoinen ufohavainto.
Tallentuiko UFO videolle Yhdysvalloissa?

Venäjän pääministeri Medvedev on ollut uutisissa sangen kiistanalaisessa yhteydessä. Hän nimittäin väittää Venäjän presidentille annettavan ydinaseiden laukaisusalkun mukana tiedot myös keskuudessamme olevista avaruusolioista. Tämä saatiin myös nauhalle ja video on ollut Youtubessa ajoittain, mutta jostain syystä video poistetaan videopalveluista heti kun se sinne ilmestyy. Mielenkiintoista myös, kuinka sama uutinen voidaan uutisoida täysin vitsinä ja totena riippuen siitä kuka ja missä asian uutisoi. Verratkaa Suomen Ilta-sanomien juttua ufouutisointiin erikoistuneeseen "B-mediaan".
Pääministeri Medvedev kertoi uskovansa pakkasukkoon ja avaruusolioihin
Russian Prime Minister Confirms Aliens Are Here

Yksi kuuluisimpia ja kiistellyimpiä ufosieppauksista on Stan Romanekin tapaus. Tässä hyvä suomenkielinen kuvaus tapauksesta ja lisäksi video, jossa esitellään Romanekin todisteita:
Haastattelussa Stan Romanek - Maailman uskottavin UFO-siepattu?
Stan Romanek shows some of his 'evidence'

Meksikosta on löytynyt Maya-kulttuurin alueelta joukkohauta/ hautuumaa, jossa paljastui mielenkiintoisia epämuodostuneita pääkalloja. Samanmoisia pääkalloja on löytynyt useista kulttuureista (kuten Egyptistä), jotka on liitetty ufoilmiöön historian saatossa.
Meksikosta löytyi avaruusoliota muistuttavia pääkalloja
Tuhat vuotta vanhasta haudasta löytyi 13 "muukalaiskalloa"

Aiemmin syyskuussa 2011 uutisoin Raul-Julia Levyn tuottavan elokuvaa "Revelations of the Mayans 2012 and Beyond" koskien UFO- Maya -kulttuurien yhteydestä ja saaneensa haltuun Meksikon ja Guatemalan hallituksilta ennen julkistamatonta Mayojen ufokontaktiin viittaavaa esineistöä. Elokuvaprojekti on kokenut pahoja takaiskuja, joista viimeisimpänä jonkun elokuvaprojektissa mukana olleen on kerrottu vieneen kaiken kuvatun materiaalin ja videoeditointilaitteistot mukanaan toukokuun alkupuolella 2012. Vain kaksi päivää ilmoitetun varkauden jälkeen Youtubeen ilmestyi n. 10 minuutin pätkä ennen näkemättömistä ufokontaktiin viittaavista Maya-aarteista, jotka osuisivat hyvin yhteen edellä kuvatun elokuvaprojektin Maya-esineistön kanssa. Ei tarvinne olla Maya-asiantuntija ymmärtääkseen, että seuraavassa videossa kuvattu esineistö on ilmeisen aitoa ja vanhaa. Aihepiiri esineistössä on sensaatiomainen!
NEW Ancient UFO-DISCLOSURE Artifacts Revealed!!!

Videokimara

Joulukuun 21. päivän pelätty Maya-kalenterin päättyminen ja povattu maailmanloppu ei tuonut mukanaan maanjäristyksiä tai hyökyaaltoja, mutta aika kovan ufohavaintopiikin. Tässä yksi Internetin kooste aiheesta:
My December 21, 2012 UFO Predictions are Now Reality!

Dan Aykroyd alustaa tämän mielenkiintoisen NASA-materiaaliin pohjautuvan ufotodistuspläjäyksen. David Serada esittelee videossa NASAn materiaalista mielenkiintoisimmat. Kaikkien ufotutkijoiden on mielestäni pakko tutustua tähän aineistoon. Evidence: The Case For NASA UFO's
Evidence: The Case For NASA UFO's

Ufotutkija ja aiemmin Yhdysvaltain sotilasviranomaisten Euroopan yksikössä palvellut Bob Dean avaa tässä luennossaan syitä siihen, miksei ufosalailua vieläkään paljasteta.
Bob Dean Presents US Government Disclosure Refusal on UFOs

Avoimesti ufoasioista kiinnostunut Robert Bigelow saa mm. ilmoituksen tuoreista ufotapauksista yhdysvaltain viranomaisilta ja tuntuu tietävän huomattavan paljon enemmän ufoilmiöstä kuin mitä hän saa kertoa. Hänen omistuksessaan oleva Skinwalker-tila Utahissa Yhdysvalloissa on myös eittämättä mielenkiintoinen ufoilmiöön liitetty paikka, joka on antanut nimensä tälle Jesse Venturan salaliittoteorioita käsittelevän sarjan jaksolle. Conspiracy Theory with Jesse Ventura -sarja pyörii parhaillaan JIM-kanavalla
Conspiracy Theory with Jesse Ventura - Skinwalker

National Geopgraphicin uusi sarja UFO Europe Untold Stories on todella laadukas tapaus, joka käsittelee osin hieman tuntemattomiksikin jääneitä tapauksia, joista löytyy hieman enemmän todistusaineistoa. Suosittelen kaikille. Muutama jakso löytyy jo Youtubestakin:
S01E01 National Geographic UFO Europe Untold Stories
S01E02 National Geographic UFO Europe Untold Stories
S01E03 National Geographic UFO Europe Untold Stories
S01E04 National Geographic UFO Europe Untold Stories
S01E05 National Geographic UFO Europe Untold Stories

Ufotapaus vuodelta 1958 Trindaden saarelta Brasiliasta on edelleen mysteeri. Tapauksesta on kohtalaisen hyvä valokuviakin.
UFO Trindade Brazil 1958

History Channelilla esitetty ufodokumentti I know What I saw vuodelta 2011 on varsin onnistunut ufovideodokumentti niinikään ja ehdottomasti katsomisen arvoinen.
UFO DOCUMETARY I Know What I Saw 2011

Mielenkiintoinen History Channelin ufodokumentti Itä-naapurimme ufotapauksista. UFO Files - Soviet UFO Secrets Revealed Full Episode
UFO Files - Soviet UFO Secrets Revealed Full Episode

It has Begun - U.F.O's - kokopitkä ufodokumenttielokuva.
It Has Begun - U.F.O.'s

Maija Lång 4.1.2013

takaisin ]