Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Artikkelit

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Arkisto > Artikkelit

Maija Lång:

Uutisia internetin ihmeellisestä maailmasta elokuussa 2012

Edellisen kuukauden prologissani mainittu MUFONin paljastus osoittautui vanhaksi jutuksi, joka on jo melko laajalti dokumentoitu. Tri Steven Greerin ET-ruumiin olemassaolo on edelleen kuuma peruna. Reilu kaksi vuotta sitten julkilausuin hypoteesin, jonka mukaan ufoilmiön taustat ja sen salailu paljastettaisiin meille hiljalleen. Totesin jo tuolloin havainneeni kiihtyvän tendenssin erilaisten ufoilmiötä koskevien uutisointien esiintymisessä mediassa. Suuntaus on mielestäni subjektiivisesti arvioiden edelleen voimistunut ja ufohavaintojen määrässäkin on maailmalla menossa jonkin sortin tihenemä. Katsotaas jos vaikka perästä kuuluisi...

Avaruus

Barack Obama haluaa tietää heti jos Curiosity löytää Marsista elämää - edes mikrobeja.
Obama cheers 'mind-boggling' Curiosity mission

Yhteiskunnan koko ajan myönteisemmästä suhtautumisesta avaruuden elämänmahdollisuuksiin kertoo vedonlyöntiyhtiön tarjoamat kertoimet Curiosity-luotaimen tehtävänkuvasta.
Vedonlyöntifirma uskoo alieneihin - voittokerroin vain 12!

Curiosityn kuvista ja videoista on jo löydetty kaikenlaista. Tässä yksi uutinen aiheesta:
Spottasiko Nasan Mars-mönkijä ufon?

Yhteiskunta

Lontoon Olympialaisten aikaan tehtiin alueella tiettävästi useampia ufohavaintoja. Jotkin niistä on jo mediassa selvitetty olleen peräisin ilmalaivan, eli tuttavallisemmin Zeppelinin kaltaisen laitteen lentelystä alueella. Tässä kuitenkin jotain aiheesta:
Olympic UFO pictures and video

Australialaisen miehen nimeltänsä Peter Khoury esittämä ET:n hius on fyysisen todistusaineiston tiimoilta yksi vakuuttamista ja tutkituimmista ufotapauksista.
Peter Khoury and the "Hair of the Alien" - 20 years on

Olen jo pitkään ihmetellyt miksi lentotekniikka ei mene eteenpäin ja kuumatkoistakin alkaa olla jo vuosikymmeniä. Mielessä on käynyt ajatus, että uusin tekniikka pidettäisiin meiltä pimennossa. Nyt kuitenkin lentomatkustaminen on saamassa pienen piristysruiskeen, kun NASA tuli julkisuuteen uuden konetyypin kanssa.
Could we fly from London to New York in an hour? NASA scientists test 4,500mph hypersonic jet

NASAlla voi olla myös muita mielenkiintoisia härveleitä tulossa, jotka osaltaan lisännevät ufohavaintojen määrää.
Supersonic Flying Wing Nabs $100,000 from NASA

Videokimara

UFO viilettää hurjaa kyytiä Mallorcalla:
UFO over Mallorca

Kansas Cityssä 1.8. 2012 lentäjä ja perämies näkivät lentävän lautasen, joka näkyi ensin kaukana edessä, mutta uskomattomalla nopeudella siirtyi liikennelentokoneen alle ja lensi sen mukana 22 minuuttia:
Pilot claims to see UFO at KCI Airport

Paul Kimballin kymmenen parasta ufohavaintoa:
Best Evidence: Top 10 UFO Sightings

Viihdyttävää ufoaiheista materiaalia. Ei ehkä 100% kovimmalla tieteellisellä pohjalla, mutta mukavaa katsottavaa:
GENISIS REVISITED... Are We Alone In The Universe?

Mielenkiintoinen video Reutlingenistä Saksasta, jossa jonkin sortin alus pyörii linnan päällä ja vaihtaa hiippakuntaa melkoisella vauhdilla. Havainnosta on kolmesta eri kuvakulmasta videota. Valitettavasti taustatiedot ovat hieman heikot, joten pieni epäilyksen varjo on videoiden päällä.
UFO hovers over castle

Maija Lång 17.9.2012

takaisin ]