Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Artikkelit

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Arkisto > Artikkelit

Maija Lång:

Uutisia internetin ihmeellisestä maailmasta heinäkuussa 2012

Elämme jännittäviä aikoja. Tri. Steven Greer ilmoitti juuri blogissaan pari päivää sitten, että hänellä ja hänen verkostollaan on hallussaan kuolleen ET:n ruumis. Lisäksi MUFONin 5.8.2012 pidetyssä ufosymposiumissa oli erittäin lupaava ja mielenkiintoinen ohjelmanumero. He lupasivat nimittäin tuoda esiin jotain shokeeraavaa ja mullistavaa todistusaineistoa. Elämme, todella, todella mielenkiintoisia aikoja siis. Tässä kuitenkin teille erittäin mielenkiintoinen heinäkuun anti.

Avaruus

Tähtien välisten etäisyyksien ollessa valtavia, on usein pidetty epätodennäköisenä mahdollisia ET vierailijoita. Nyt NASAn tieteilijätkin puhuvat portaaleista oman aurinkomme ja maan ilmakehän välillä, jolla pitkäkin matka taittuisi hetkessä.
Hidden Portals in Earth's Magnetic Field
NASA discovers Hidden Portals in space between the Earth and the Sun

Suomessa tämä hämmästyttävä tähtitiedeuutinen on mennyt yllätys-yllätys kategoriaan: viihde.
NASA teki hämmentävän löydön avaruudesta: ”Portaali suoraan aurinkoon”

Kuun ympärillä tuntuu lentelevän melkoisia aluksia.
Multiple Triangle shaped UFOs orbiting Full Moon New Enhanced zoomed in version UFO ONVI

Yhteiskunta

Yliopistossakin voi opiskella jo ufoilmiöstä ja avaruusolioista.
Huippuyliopisto tarjoaa koulutusta avaruusolioista

Maailman kuuluisin ufotapaus on eittämättä Roswellin vuonna 1947 väitetty lentävän lautasen maahansyöksy. Jälleen on uusi todistaja nimeltänsä Chase Brandon, CIA:n entinen agentti, löytynyt todistamaan tämän todella tapahtuneen.
Roswell UFO Was Not Of This Earth And There Were ET Cadavers: Ex-CIA Agent Says

Britit julkaisivat jo yhdeksännen eränsä ennen salaisina pidettyjä ufotutkimuksiaan. Tässä jotain uutisia aiheesta:
Brittien salaiset kansiot: ufoupseeri päivysti

Iso-Britannian entistä pääministeriä Tony Blairia tiedotettiin myös ufotutkimuksista. Tässä samassa BBC:n uutisessa kuvataan muutama tapaus juuri julkistetuista brittien virallisista tutkimuksista.
Blair was briefed on UK UFO files

Tässä niinikään brittien ufokansioiden paljastuksia käsittelevässä uutisessa viimeinen lause on mielestäni käsittämätön "Joidenkin huhujen mukaan salaisen kansion sisällön uskotaan olevan pelkkää fiktiota". Ihmettelen mistä se on tähän uutiseen löytänyt. Jos luette koko uutisen ja ymmärrätte kysymyksessä olevan virallisen ufotutkimuskansion, lienee hankala ymmärtää syitä ao. kommentin lisäämiseksi uutiseen...
Poliisin salainen UFO-kansio paljastui: ”En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa”

Lentäjä Larry Jividen tuli kaapista ulos 40 vuoden vaikenemisen jälkeen ja tunnusti salassa pidetyn ufokohtaamisen.
After nearly 40 years, pilot talks about Pensacola UFO encounter

Videot

Ufodokumenttien paljastamiseksi on tehty paljon töitä. FOIA (Freedom Of Information Act) eli tiedonvapauslaki on antanut hyvän työkalun haastaa jopa hallitusten virastoja (CIA, NSA, FBI, jne). Asianajaja Peter Gersten tässä haastattelussa kertoo hänen löydöistään ja salaliitosta. Aihetta kommentoi myös maailman ehkäpä kuuluisin ufotutkija tri. J. Allen Hynek. Haastattelun perässä on vielä lisää Gerstenin edesottamuksista. Painavaa todistusta sisältäen viittauksia hyvin dokumentoituihin virallisiin asiakirjoihin.
The UFO Lawyer

Kovan luokan ufovideo, jossa erittäin kovalla painoarvolla olevat ihmiset (ml. astronautti Ed Mitchell ja Philip Corso) todistavat ufoilmiön ja sen systemaattisen salailun puolesta. "50 Years of Denial", viisikymmentä vuotta ufoaiheen salailua -videodokumentti.
UFOs: 50 Years of Denial

Australialainen Peter Maxwell Slattery on nähnyt ja kuvannut ufoja paljonkin. Australian tv otti miehen todisteineen framille.
Aussie man claims he's seen a UFO

FBI:n virallinen ufoasiakirja pääsi uutisissa läpi oikein isosti Amerikassa. Mielenkiintoinen tapaus, joka osoittaa virastojen tutkineen asiaa oikein urakalla.
FBI Discloses UFO Files on Fox News

Maija Lång 6.8.2012

takaisin ]