Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Artikkelit

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Arkisto > Artikkelit

Maija Lång:

Uutisia internetin ihmeellisestä maailmasta maaliskuussa 2012

Historia

Pitkään kiistelty arkeologinen löytö nk. starchild-pääkallo herättää edelleen ihmetystä. DNA:n osan nyt ratkettua on jo selvää, että kyseessä ei ole ihmisen pääkallo.
A Fragment of the Starchild’s FOXP2 Gene is Recovered

Yhteiskunta

Tohtori Steven Greerin vetämä Disclosure Project on jo pitkään vetänyt on omaa linjaansa ET-läsnäolon paljastamiseksi suurelle yleisölle. Disclosure Project muistetaan ufoharrastajien piireissä varmasti parhaiten National Press Clubilla pitämistään tiedotustilaisuuksista, joissa on esitetty kovan luokan ufoilmiön salailusta kertovia paljastuksia ja todistajanlausuntoja erittäin varteenotettavien tahojen toimesta. Mikäli organisaatio ei ole vielä itsellesi tuttu, niin katsomisen arvoisia ovat varmasti tiedotustilaisuuksien videointien lisäksi Barack Obaman "sivistämiseksi" laaditut kirjelmät ja niiden yhteydessä esitetyt varsin pätevät todisteet.
Obama Briefing Documents

Chilessä kohistaan edelleen videolle taltioituneesta pätkästä, jossa näkyy hiljattain Chilen hävittäjiä "vakoillut" ufo sangen tarkassa päiväsaikaan kuvatussa videossa. Tämä video on läpäissyt useamman seulan aitona tapauksena. Tässä yksi uutinen, jossa videota analysoidaan.
UFO Caught On Tape Over Santiago Air Base

Ja Huffington Postin juttua täydentävä video:
UFO Caught On Tape Over Santiago Air Base

Samasta aiheesta vielä yksi katsaus:
Chile UFO videos updates

Yksi ufoilmiön salailuun liittyvistä kiistellyistä henkilöistä Bob Lazar kuvasi/teetti taannoin itse videon siitä työstä mitä hän kertoi tehneensä USA:n palveluksessa lentäviä lautasia tutkiessaan. Ihan vakuuttava pätkä.
UFOs & Area 51: The Bob Lazar Video - Alien Technology

Avaruus

NASA:n lennoilla kuvatuissa videoissa on esitetty useaan otteeseen näkyneen ja kuvatun ufoja. Nyt nämä videot on analysoitu ja tutkittu tieteen keinoin ja tuloksena on, että jotain elävää todellakin on kuvissa. Tutkimuksissa on poissuljettu kaikki aiemmin esitetyt teoriat avaruusromusta, jääkiteistä lasissa, jne. Tutkimustulos vapaasti suomennettu onkin, että "plasmaa tai muuta eloperäistä tai elävää" olisi nämä kuvatut erikoisia lentoratoja käyttäneet oliot. Mielenkiintoinen päätelmä. Tässä tieteellisesti kestävä tutkimus aiheesta kokonaisuudessaan:
Evidence for Extraterrestrial Extremophiles and Plasmas in the Thermosphere

Kuun pimeällä puolella on väitetty olevan yhtä ja toista. Nyt aiheesta väitetään löytyneen, pieni todiste tai "savuava pyssy", kuten aihetta jo Internetissä kuvataan, suoraan NASA:n omilta sivuilta löytyneestä valokuvasta. Tässä video aiheesta:
NASA Picture Confirms Moon Structures Exist 2012 HD

Alkuperäinen tarkka valokuva löytyy suoraan NASA:n sivuilta:
Valokuva

Videokimara

San Bernardinossa Kaliforniassa on vuonna 2011 väitetty kuvatun seuraava video lautasesta, joka ampaisee suoraan ylöspäin.
Flying Disk Video

Las Vegas boulevardilla maalisuun 21. kuvattu video, jossa valopallot tekee lentokuvioita ilmassa. Valoja on Internetin keskustelupalstojen mukaan nähty samoihin aikoihin muidenkin toimesta ja vastauksia USA:n hallinnolta kuulemma odotellaan edelleen.
Recent UFO footage over LAS VEGAS BLVD

SECRET ACCESS: UFOs on the record. Täysipitkä hyvä History-channelin esittämä ufo-dokumenttielokuva, jossa moni tuttu tapaus ja pari vähemmän tuttuakin esitellään varsin kiitettävästi.
SECRET ACCESS: UFOs on the record

Maija Lång 9.4.2012

takaisin ]