Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Artikkelit

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Arkisto > Artikkelit

Maija Lång:

Uutisia internetin ihmeellisestä maailmasta syyskuussa 2011


Ohessa luettavaksenne syyskuun 2011 netistä poimittu saalis ufoilmiön yleistymiseen liittyen. Kuten ensimmäisissä posteissani tänne UFO-Finland ry:n sivuille kirjoitin, on hypoteesini mukaan maailmalla menossa vaiheittainen ufosalailun paljastaminen ihmisille siten, että maan ulkopuolisen elämän mahdollisuutta tiedemaailmassa korostetaan ja ufoilmiö saa koko ajan enemmän palstatilaa mediassa - myös uskottavassa mielessä. Hypoteesini mukaan kun ihmisten asenteet maailmalla ovat riittävän avarakatseisia, voivat ufoilmiön salailua harjoittaneet tahot ilman massapaniikin pelkoa kertoa lopulta sen mitä tietävät.

Edelleen huolestuttavana ilmiönä kuitenkin parhaat ufovideot Youtubesta häviävät nopeasti tai eivät pian julkaisunsa jälkeen jostain syystä lataudu. Tiedeyhteisö suhtautuu koko aiheeseen hieman pelonsekaisin asentein ja mediassa on helppo löytää mielenkiintoinen tapaus epäuskottavuutta lisäten humoristisesti kuvitettuna tai johonkin epäolennaiseen hölynpöly-aiheeseen liitettynä. Olen kuitenkin aistivinani asenteiden muuttumista myös median ja tiedeyhteisön parissa.

Avaruus

Uusia mahdollisesti maan kaltaisia, jopa asuttavia planeettoja, löytyy tällä hetkellä nopealla tahdilla. ESO ilmoitti "eksoplaneettametsästäjä" HARPS:n (High Accuracy Radial velocity Planetary Search project) löytäneen jälleen "elämän vyöhykkeeltä" viisikymmentä uutta planeettaa.
Fifty New Exoplanets Discovered by HARPS

Yhteiskunta

Yhdysvaltain hallinnon arkistoista on kaivettu esiin yhtä ja toista ufoaiheeseen ja sen salailuun liittyen. John Greenewald, Jr. on tutustunut aiheeseen ja jakaa tässä X-Conferencessa taltioidussa videossa ison kasan tietämyksestään:
The Black Vault and UFO Secrecy

Ufohavaintojen määrässä on juuri nyt menossa piikki. Havaintojen määrä on jopa kaksinkertaistunut.
Ufo-havaintojen määrä nousi kaksinkertaiseksi

Jälleen Kiinassa on lentokenttä suljettu ufojen vuoksi ja lentoja on järjestelty ufohavainnon johdosta uudelleen.
Mars Attack: UFO Causes China Airport to Divert Flights

Mexicon viranomaiset ovat yhdessä tunnustetun elokuvantekijän kanssa tekemässä elokuvaa Maya-ufo yhteydestä. Elokuvassa viranomaiset esittävät uutta todistusaineistoa, joka linkittää ufoilmiön ja Maya-sivilisaation toisiinsa. Elokuva julkaistaan vuonna 2012.
Mayan film documentary claims proof of aliens

Historia

Alunperin Erich von Dänikenin julkisuuteen lanseeraama "Ancient Aliens" ajatus nostaa koko ajan päätään ihmiskunnan historian puuttuvien palasten selittäjänä. JIM TV esittää tällä hetkellä History Channelin "Ancient Aliens" -sarjaa Suomessa. Tässä lisäksi netissä 6:ssa osassa esitetty David Talbotin mielenkiintoinen aihetta sivuava elokuva.
David Talbott Symbols of an Alien Sky 1/6
David Talbott Symbols of an Alien Sky. 2/6
David Talbott Symbols of an Alien Sky. 3/6
David Talbott Symbols of an Alien Sky. 4/6
David Talbott Symbols of an Alien Sky. 5/6
David Talbott Symbols of an Alien Sky. 6/6

Videokimara

Moskovassa kuvattu mielenkiintoinen kolmionmuotoinen ufo 7.9.2011
Ufo Moskovassa.

Texasissa 14.9. väitetään nähdyn oheisen videon kuvaama esine lentämässä.
Huge ufo craft filmed over San Antonio

Maija Lång 2.10.2011

takaisin ]