Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Artikkelit

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Arkisto > Artikkelit

Maija Lång:
Uutisia internetin ihmeellisestä maailmasta syyskuussa 2010

Jatkan tässä mediaseurantaa tutusta aiheesta viime ajoilta. Mediaseuranta on toteutettu hypoteesiani tukevan aineiston keräämiseksi uutisvirrasta. Kertaukseksi kerron, että hypoteesini mukaan yhä kiihtyvä tahti ufouutisointeja sekä avaruuden elämän mahdollisuuden julkistaminen virallisista lähteistä ja yhteiskunnan auktoriteeteilta kielii siitä, että ihmisiä valmistetaan kohtaamaan mahdollinen totuus maapallomme ulkopuolisen elämän olemassaolosta. Tämä on vain hypoteesi, mutta paljon tuntuu löytyvän sitä tukevaa aineistoa - ja koko ajan enemmän. Lokakuun uutisiin luvassa on katsaus viimeaikojen parhaisiin videoihin, joita onkin tullut paljon. Osa videoista on todella hyviä!

Yhteiskunta

Useat maat ovat julkistaneet (tai julkistamassa) kiihtyvään tahtiin omia ufohavaintoarkistojaan. Milloin mahtaa olla Suomen vuoro?

Brasilia aikoo tehdä ufohavaintonsa julkiseksi:
Brazil air force to record UFO sightings
Brasilia aikoo julkistaa ufohavainnot

Englanti on julkistanut ufohavaintonsa viime vuosina useassa erässä.
www.nationalarchives.gov.uk/ufos/
What do the UFO files reveal?

Tanska on niinikään julkistanut ufohavaintonsa
Danish UFO files now open to public

Ruotsi on ufoarkistonsa julkistaneiden maiden joukossa
Ruotsin ufoarkisto avautuu

Uusi-Seelanti on myös liittynyt ufohavaintonsa julkistavien maiden joukkoon
UFO papers to be made public

Britit, Ranska ja Kiina jo tahoillaan tavallaan jo myöntävätkin avaruuden asukkien lentelevän keskuudessamme
UK, France, China Admitted UFO Are Real and Of Extraterrestrial Origin

Avaruus

Korkealle arvostettu tiedemies ja astronautti Edgar Mitchell kertoo NASA:n peittelevän ufokohtaamisiaan:
Apollo-astronautti: Nasa peittelee kohtaamisia humanoidien kanssa

Kiinan Purple Mountain Astronomical Observatory: Professori Wang Sichao kertoo, että ufoilmiö on todellinen ja muukalaiset sekä heidän luotaimensa lentelevät pallollamme.
www.allnewsweb.com/page1199999408.php
Chinese Astronomer Claims Some UFOs Are Of Extraterrestrial Origin

Sotilastekniikka

Aivan juuri nyt syyskuun lopulla 2010 on julkistettu erittäin mielenkiintoinen uutinen, jossa jopa 120 yhdysvaltain armeijan upseeria ja toimihenkilöä on allekirjoittanut todistuksen, jossa he kertovat ufojen lennelleen heidän ydinaseiden säilytyspaikkojen läheisyydessä ja jopa vaikuttaneet ydinasejärjestelmien toimintaan.
U.S. Nuclear Weapons Have Been Compromised by Unidentified Aerial Objects

Uskonto

Vatikaanin hoviastronomi Balducci on kohahduttanut jo kauan lausunnoillaan, joiden mukaan ufoilmiö ja maan ulkopuolinen elämä on todellista. Yllättäen lausuntoja ei ole uutisoitu kovinkaan laajalti, vaikka syytä ehkä olisi ollut:
www.youtube.com/watch?v=5MYCfq4uA7k
Pegasus Research Consortium The UFO Files

Myös raamattu sisältää paljon ufoilmiöön rinnastettavia kertomuksia. Tässäpä olisi koottuna "lyhyesti" jotain mielenkiintoisia pätkiä raamatusta. Lähes kokonaan ufotekstiksi tai abduktiokertomukseksi menee, jos tutustuu joihinkin apokryfikirjoihin tai gnostisiin teksteihin. www.raamatullapaahan.com -osoitteessa on käännetty suomeksi nuo kaikki. Esim. Eenokin (Heenokin) 2. kirja voisi olla aika kovaa tavaraa ufotutkimuksen kannalta.

"Minulla on myös muita lampaita, sellaisia, jotka eivät ole tästä tarhasta, ja niitäkin minun tulee paimentaa. Ne kuulevat minun ääneni, ja niin on oleva yksi lauma ja yksi paimen. " (Hes. 37:22; Matt. 28:19; Joh. 11:52; Ap. t. 2:39)

2. Mooseksen kirjassa lukee aika hyvin lentävää lautasta vastaava kuvaus valoa säteilevästä pilvipatsaasta. Asiayhteyden ymmärtämistä auttaa jos hoksaa tuolloisen ajan kielen mahdollisuudet kuvata teknologista ilmiötä tai valoa:

"Herra kulki päiväsaikaan pilvipatsaassa heidän edellään näyttäen heille tietä ja yöllä tulipatsaassa valaisten heidän tietään, niin että he saattoivat kulkea sekä päivällä että yöllä. 22 Pilvipatsas oli jatkuvasti kansan edellä päivällä ja tulipatsas yöllä."

"Jumalan enkeli, joka oli kulkenut israelilaisten joukon edellä, siirtyi nyt kulkemaan heidän perässään, ja pilvipatsas siirtyi pois heidän edeltään ja asettui heidän taakseen, niin että se tuli egyptiläisten ja Israelin joukkojen väliin. Pilven mukana tuli pimeys, mutta israelilaisille pilvi valaisi yön. Kumpikaan puoli ei voinut koko yönä lähestyä toistaan.

"Aaronin puhuessa israelilaisille kaikki kääntyivät katsomaan autiomaahan päin, ja silloin Herran kirkkaus ilmestyi pilvessä."

"Herra sanoi Moosekselle: "Minä tulen sakean pilven sisällä luoksesi, jotta kansa kuulisi minun puhuvan sinun kanssasi ja siksi uskoisi myös sinua kaikkina aikoina." Kun Mooses oli kertonut Herralle, mitä kansa oli sanonut, Herra sanoi Moosekselle: "Mene kansan luo ja käske kaikkien puhdistautua ja pyhittäytyä tänään ja huomenna sekä pestä viittansa. Heidän on oltava valmiina ylihuomiseen mennessä, sillä ylihuomenna Herra astuu kaiken kansan nähden alas Siinainvuorelle. Määrää vuoren ympärille raja ja varoita kansaa nousemasta vuorelle tai edes koskemasta sen juureen."

"Kolmantena päivänä aamun tultua alkoi jyristä ja salamoida. Vuoren yllä lepäsi raskas pilvi ja kuului voimakasta torventoitotusta, ja kansa vapisi pelosta leirissään. Mooses vei israelilaiset ulos leiristä Jumalaa vastaan, ja he jäivät vuoren juurelle. 18 Siinainvuori oli kauttaaltaan savun peitossa, koska Herra laskeutui vuorelle tulessa. Vuori savusi kuin tulinen uuni ja vavahteli ankarasti. Torven ääni kasvoi kasvamistaan, Mooses puhui, ja Jumala vastasi hänelle jylisten. Kun Herra oli astunut Siinainvuoren huipulle, hän kutsui Mooseksen luokseen, ja Mooses nousi sinne.

"Herra sanoi Moosekselle: "Mene alas ja varoita ihmisiä, etteivät he paremmin nähdäkseen tunkeudu rajan yli lähemmäksi Herraa, sillä silloin monet kuolisivat. Myös pappien, jotka muuten saavat lähestyä Herraa, täytyy puhdistautua ja pyhittää itsensä, ettei Herra musertaisi heitä." Mooses sanoi Herralle: "Kansa ei rohkene nousta Siinainvuorelle, sillä sinä varoitit meitä ja käskit minua merkitsemään rajan vuoren ympärille ja julistamaan sen pyhäksi vuoreksi." Herra sanoi hänelle: "Mene alas ja palaa tänne Aaron mukanasi. Mutta papit ja kansa älkööt tulko Herran luo, ettei hän musertaisi heitä."

"Koko kansa oli todistamassa jylinää ja leimahtelua. Se kuuli, miten torvi soi, ja näki, miten vuori savusi. Ihmiset vapisivat tämän nähdessään ja pysyttelivät loitolla. He sanoivat Moosekselle: "Puhu sinä meille, me kuuntelemme. Mutta Jumala älköön puhuko meidän kanssamme, se on meille kuolemaksi." Mooses vastasi kansalle: "Älkää pelätkö. Jumala on tullut tänne pannakseen teidät koetukselle ja herättääkseen teissä pelon ja kunnioituksen häntä kohtaan, ettette enää tekisi syntiä."

"Niin kansa pysytteli loitolla, mutta Mooses lähestyi tummaa pilveä, jossa Jumala oli."

"Sitten Mooses nousi vuorelle, ja vuori peittyi pilveen. Herran kirkkaus laskeutui Siinainvuorelle. Pilvi peitti vuoren kuudeksi päiväksi, ja seitsemäntenä päivänä Herra kutsui Moosesta pilven keskeltä. Israelilaiset näkivät Herran kirkkauden vuoren laella, ja se oli kuin tuli, joka polttaa kaiken."

"Sen luona sinä saat kohdata minut, ja minä puhun sinulle kannen päältä, niiden kahden kerubin välistä, jotka ovat liitonarkun päällä, ja ilmoitan sinulle kaikki ne käskyt, jotka minä israelilaisille annan."

"Mooseksen tullessa telttaan pilvipatsas laskeutui ja asettui teltan ovelle siksi aikaa, kun Herra puhui Moosekselle. Nähdessään pilvipatsaan asettuvan teltan ovelle ihmiset kumartuivat maahan kukin telttansa edessä. Ja Herra puhui Moosekselle kasvoista kasvoihin, niin kuin ihminen puhuu toiselle ihmiselle."

"Kun Mooses laskeutui Siinainvuorelta molemmat liitontaulut käsissään, hänen kasvonsa säteilivät, koska hän oli puhunut Herran kanssa. Itse hän ei sitä tiennyt, mutta kun Aaron ja israelilaiset näkivät Mooseksen kasvojen säteilevän, he pelkäsivät mennä häntä vastaan. Silloin Mooses kutsui heitä, ja Aaron ja kaikki kansan päämiehet tulivat hänen luokseen, ja hän puhui heille. Kun israelilaiset olivat tulleet lähemmäs, Mooses ilmoitti heille käskyt, jotka Herra oli antanut hänelle Siinainvuorella. Sanottuaan kaiken tämän Mooses verhosi kasvonsa. Aina kun Mooses astui Herran eteen puhuakseen hänen kanssaan, hän riisui kasvoiltaan verhon ja oli ilman sitä, kunnes lähti pois. Tultuaan israelilaisten luo hän kertoi, mitä Herra oli käskenyt, ja silloin israelilaiset huomasivat, että hänen kasvonsa säteilivät. Sitten Mooses jälleen peitti kasvonsa ja poisti verhon vasta mennessään puhumaan Herran kanssa.

"Silloin pilvi peitti pyhäkköteltan ja Herran kirkkaus täytti telttamajan. Mooses ei voinut astua pyhäkkötelttaan, koska pilvi oli asettunut pyhäkköteltan päälle ja Herran kirkkaus täytti telttamajan. Vaelluksensa aikana israelilaiset lähtivät liikkeelle aina silloin, kun pilvi kohosi pois telttamajan päältä, mutta jos pilvi ei kohonnut pois, he pysyivät paikoillaan, kunnes se taas kohosi. Koko vaelluksensa ajan kaikki israelilaiset näkivät Herran pilven päivisin telttamajan yllä, ja öisin pilvestä loisti tulinen hehku."

Hesekielin kirja. Siirrytään siis Mooseksen tapauksesta Hesekielin tapaukseen. Mitä Hesekiel näki? Hän näki lähestyvän pilven, jonka keskellä oli tulta. Tulen keskellä taas oli neljä ihmishahmoa. Jokaisella hahmolla oli neljät kasvot (ihmisen, leijonan, härän ja kotkan) sekä suorat sääret ja jalkaterinä hohtavat vasikan sorkat, sekä ihmisen kädet joka sivulla (kahdeksan kättä). Jokaisella näistä neljästä olennosta oli neljät siivet, joista kaksi ylhäällä koskettaen toisiaan ja kaksi peittämässä vartaloita. Olentojen keskellä, koko näyn ytimessä, näkyi hehkuvia hiiliä ja salamoita. Lisäksi jokaisen olennon vieressä oli yksi suuri pyörä, jonka kanssa ristikkäin oli toinen pyörä. Pyörät olivat keltavihreää korukiveä, krysoliittia, ja niiden kehät olivat täynnä silmiä, ja pyörät liikkuivat, nousivat ja laskivat silloin kun olennotkin. Olentojen yläpuolella oli kaareva levy, jonka päällä loisti kirkkaus ja josta kuului jylinää.

"Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa." Ef. 6:12

Ef. 2:2 "Ennen te elitte niiden vallassa tämän maailman menon mukaan, totellen avaruuden henkivaltojen hallitsijaa, sitä henkeä, joka yhä vaikuttaa tottelemattomissa ihmisissä."

"Ja on taivaallisia ruumiita ja maallisia ruumiita; mutta toinen on taivaallisten kirkkaus, toinen taas maallisten." 1 Kor. 15:40

Maija Lång 27.9.2010

takaisin ]